Officiell änglakortsläggning . Uppdatering från 25/10 2016 ) V43

 
 
 
KORT 1
 
 
KORT 2
 
 
 
KORT 3
 
 
 

Om änglar

I alla tider så har mänskligheten kunnat läsa och höra återberättas om bevingade ljusvarelser. Änglar nämns nämligen i alla religioner och i alla olika världsdelar, vilket gör att de inte är knutna till någon religion och inte heller till något geografiskt område eller tidsålder.

Genom tidens och vår egen utveckling så har dock även vårt sätt att se på Änglar utvecklats – när vi var som mest troende i religiös bemärkelse fick människorna ofta höra att vanliga människor inte kunde kommunicera med Änglar, men det har många nu förstått att de kan, och att detta kanske hellre satt i att alla människor inte skulle förstå hur viktiga och kraftfulla de är.. Änglar bryr sig nämligen inte om hur gamla vi är, var vi bor eller vad vi har för status. De älskar oss för de vackra själar vi är, utan några krav eller förbehåll.

Angelos betyder budbärare på grekiska, och det är precis det de är mellan människorna och vad vi nu vill kalla den plats där vi kommer ifrån, oavsett om vi benämner den det Gudomliga, Himmelen eller t.ex Centralsolen. De fungerar även som vägvisare, beskyddare och lärare för oss, samt har andra ansvarsområden som är mer omfattande än endast mänskligheten.

Änglar är androgyna ljusväsen som är utan ego, och som drivs av kärleken till oss och universum. De dömer eller fördömer oss aldrig, och man kan alltid vara helt trygg när man ber en Ängel att komma, för då är det alltid en Ängel av renaste ljus som kommer till din sida. Ibland visar de sig i mänsklig skepnad med vingar, men många gånger så ser vi dem endast som ljus eller genom en känsla av kärlek och frid.

Text av Eleonor Magnusson

Kram !
// Kerstin
 
 
 
 

therealhousewifeofmountainbay.blogg.se

Välkommen till min blogg! Kommer att skriva/berätta om trädgård, katterna, m.m //Kerstin

RSS 2.0