♥ Dagens Gudinna ♥ CHANTICO♥Gudinnans Kraft ♥ Tisdagen den 31 Januari ♥

Dagens Gudinna CHANTICO Gudinnans Kraft Tisdagen den 31 Januari
CHANTICO, Aztekisk gudinna


Grundegenskaper; Hem,beskydd,dualitet,ägodelar

Chanticos välsignelse; Må du enbart känna glädje över dina ägodelar,så att du inte styrs av skuld över att äga dem eller rädsla att förlora dem.

Att vårda och skydda det vi äger och genom hårt arbete har kunnat skaffa oss är en naturlig del av livet. Tro inte att det på något sätt är fel att ha en investering i det som du har skapat. Det kan handla om idéer,materiella ägodelar,teorier eller relationer. Var dock uppmärksam på om dina ägodelar eller relationer befriar dig eller håller dig fången. Det är den avgörande frågan. Var ärlig i alla situationer som inbegriper tanken om ägande.

Vi kan be Chanticos hjälpa oss att känna enbart glädje över våra ägodelar,så att inte skuld över att äga dem och rädsla för att förlora dem tar över och slår undan benen för glädjen. Kan du känna endast glädje över de relationer du har skapat och de ägodelar du har,är du verkligen fri i din relation till dem. Låt inte någon eller något få radera glädjen över allt det du har skapat och som är ditt. Låt all skuld och rädsla försvinna och låt endast den kraft som har skapat överflödet få finnas kvar. Om du har skapat utifrån din sanna inre kraft kommer ingen rädsla att kunna dröja kvar. Våga njuta !

Ha en bra dag !
// Kerstin

 

therealhousewifeofmountainbay.blogg.se

Välkommen till min blogg! Kommer att skriva/berätta om trädgård, katterna, m.m //Kerstin

RSS 2.0