♥ Budskap från ÄNGLARNAS ORAKELKORT ♥ Fredagen den 31 Mars ♥ Klar-förnimmande ♥

 

 

 Ärkeängel Raquel; Lägg märke till dina återkommande fysiska och emotionella känslor ,för de representerar gudomlig vägledning.

 

 Kompletterande budskap; ”Var snäll och hedra dina känslor. Var inte rädd för djupa eller intensiva känslor. Jag kan hjälpa dig att skilja på dina egna och andras känslor. Jag hjälper dig också att rensa bort energier som du kan ha dragit till dig. Jag vägleder dig till människor,situationer och platser med klar och kärleksfull energi. Dina upprepade känslor och fysiska förnimmelser ger dig viktig information, så var snäll och uppmärksamma och följ dessa känslor. De är svar på dina böner. Be mig om hjälp att få klarhet i förvirrande budskap så att du blir klar över vilka steg du ska ta. ”
 Att jobba med Ärkeängel Raquel; Liksom en flygtrafiks-övervakare har Raquel översikt över Ärkeänglar och Änglar, för att säkerställa harmoni,samarbete och ordning bland dem alla. På samma sätt hjälper han dig att reda ut dina känslor,så att du kan uppmärksamma,förstå och följa dem.
 Ljus och Kärlek till er alla ! 
// Kerstin

 

 

therealhousewifeofmountainbay.blogg.se

Välkommen till min blogg! Kommer att skriva/berätta om trädgård, katterna, m.m //Kerstin

RSS 2.0