♥ Budskap från ÄNGLARNAS ORAKELKORT ♥ Torsdagen den 16 februari ♥

 
ANDLIG FÖRSTÅELSE
 
Ärkeängel Raziel : " Jag för med mig esoterisk information och symboler till dig och hjälper dig att förstå andliga sanningar ."
 
Kompletterande budskap; Den andliga förståelse stiger till en ny nivå i takt med att du öppnar öppnar dig för att se livet på nya sätt. Håll sinnet öppet och släpp begränsade tankesätt och illusioner. Var uppmärksam på tecken och information som kommer till dig ttre gånger eller mer. Lägg märke till geometriska former och symboler som du ser med dina fysiska ögon eller med ditt inre seende. Var införstådd med att din förhöjda andliga medvetenhet kan ändra dina relationer och karriärmål. Jag vägleder dig genom dessa förändringar så att ditt liv återspeglar dina inre upplevelser.
 
Att jobba med Ärkeängel Raziel; Raziel är trollkarlen och alkemisten bland änglarna,och han hjälper oss att förstå idéer som trotsar vanlig logik. Han vidgar och utmanar vardagligt tänkade på sätt som i slutänden har helande påverkan. Om du hungrar efter djup andlig insikt, be Razael komma till dig i drömmarna.Du kommer att göra själsresor med honom till klassrum där han hjälper dig att upptäcka sanningar och hemligheter. När du vaknar kanske du inte kan minnas eller förstå allt Razael har lärt dig,men denna kunskap ligger för alltid kvar i ditt undermedvetna och vägleder dig genom varje dag.
 
Ljus och Kärlek till er alla ! ♥
//Kerstin
 

 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

therealhousewifeofmountainbay.blogg.se

Välkommen till min blogg! Kommer att skriva/berätta om trädgård, katterna, m.m //Kerstin

RSS 2.0