♥ Dagens Gudinna ♥ LILITH ♥Gudinnans Kraft ♥ Torsdagen den 9 Mars ♥

SUMERISK GUDINNA
Grundegenskaper; Oberoende, frihet, övertygelse, personlig kraft
LILITHS Välsignelse; Må du leva ditt liv helt och fullt utan att begränsa din existens och utan att skapa murar eller hinder på din väg.

Många av oss lever ett liv som vi upplever skänker oss för lite av frihet och oberoende. Vi kan känna det som om det finns något inom oss som vill komma fram och göra sin stämma hörd. Vi vill så mycket mer än vad vi vågar ge uttryck för och genomföra. Ibland kan vi nästan känna lust att en gång för alla göra göra upp med de konventioner och sociala regler som vi följer eftersom vi känner att dessa i mångt och mycket begränsar oss som individer och endast undertrycker vår personliga kraft och vår själs längtan.

Vi kan be LILITH hjälpa oss att våga leva vårt liv helt och fullt utan att begränsa vår existens och utan att skapa murar och hinder på vår väg. Vi är födda i frihet och ingen vinner på att vi begränsar denna frihet och undertrycker vår kraft. Vi är starka och unika individer som behöver få uttrycka vår individualitet utan att döma oss själva för detta behov. Det är när vi inte själva vågar leva i kraft som vi vänder oss till andra människor eller till det förflutna för att försöka få en smak av den. Men det kommer inte att fungera i längden. Vi behöver själva våga komma i kontakt med vår sanna identitet och börja skapa utifrån den. Det är det enda som kan göra oss nöjda, och endast det som gör oss nöjda är gott nog för oss.
Ljus och Kärlek till er alla !
// Kerstin

 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

therealhousewifeofmountainbay.blogg.se

Välkommen till min blogg! Kommer att skriva/berätta om trädgård, katterna, m.m //Kerstin

RSS 2.0